Monday, September 27, 2010

~rindu sama adik-adik Sek.Agama.Men Hulu Langat~

salam semua..
mesti ramai yang tertanya-tanya kan nape dah lame sangat aku tak update sebelum ni? hehe;) lame lah sangat dan ade kew yang nak bertanya sal nape aku da lamew tak hupdate?
namo tanye tak pew! aku tetap mau cerita kat sini nape aku dah lame tak hupdate bloggie neh~ 
actually, 3hari yang lepas start dari hari Jumaat aku dah ade kat Bangi tuk program Mukhayyam Arabiey kat Sekolah Agama Menengah Hulu Langat..sekolah yang biase orang manggil SAM10 tuuuuuu~
selama tu la aku tak update blog aku ni..celah mana aku nak bukak internet lau sibuk ngan LDK kat sane..gpown kat sane tak de cc khas kowt ntuk student..
alhamdulillah selesai gak tugas aku waktu cuti ni..lau ikutkan aku dengan kak noni mang tak nak g..tapi, aku fikirkan amanah kan? kena la jage amanah tu baik-baik..sekarang ni la nak latih diri supaya pegang pada amanah dan buat yang terbaik atas kerja dan amanah yang telah diberikan tu...setuju tak kawan3? (angguk 100x plz!) hik3~;)
sebelum ni aku just dengar je name sekolah tu..samten3..skunk..alhamdulillah..siap dah merondakan diri ke seluruh pelosok sekolah lagi tu..huhu;) 
rindu gilew ngan adik-adik kumpulan aku..mang dyowang semua baik gile la..
moga menjadi muslimah sejati ye adik3 akk..
sayang korang semua dan moga adik-adik akk najah~
amin ya rabb..
hehe..ade gaya ustajah tak bg mereka3 yang solehah3 ni?
dari kiri: dik sh.nabilah, dik nabilah farhana, dik syafiqah cute~;)
korang yg akk syg!;) hubb fillah~;)
owhhhhhh~
siyes!
~rindu sama adik-adik Sek.Agama.Men Hulu Langat~
moga adik3 semua najah dengan cemerlang dalam PMR 2010 ni~
A dalam Bahasa Arab khususnya~
amin ya rabb~
^___^ 

8 comments:

  1. oh begitu ke cik rose patutlh sepi je..!

    eh cik rose ke sana sbgi guru ganti atau ____________ (sile isi tmpt )

    ok dah..

    maas salamah wa ilal iqah * betul ke ni..huhu

    >bubai<

    ReplyDelete
  2. cik KF: owh~ bukan guru ganti~ tapi jadik fasi~ hehe:p ngatkan cik KF ade jenguk fb kiter~ skunk ni mls mau blogwalking dah~ ;) tatau nape....

    mood suda ilang~ tak mcm dulu~:(

    ReplyDelete
  3. aida: waalaikummussalammmm cik aida~ hehe..kite mukan ustazah la..cume ustajah jew:P

    ReplyDelete
  4. sejuk mate tgk dorg.. cpt la skit dorg besa.. bleh wat calon.. :P

    ReplyDelete
  5. heidi: mang pown~;) dyowang ni sume baik3~ buleh3~ tgu jela dyowang besar nt ye?;P

    ReplyDelete
  6. mood hilg sda? xper2 esok lusa tak pun tulat hrp2 masih bloging iye..

    ReplyDelete
  7. rindu2 aduh aku merinduu,,,hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih!