Thursday, September 16, 2010

aku rasakan bahagia..

aku tak tahu kenapa aku rasakan bahagia sangat tadi~
dah lame kowt rasenyer tak berkumpul cam tadi~
yela..mak n abah busy je memanjang~
pastu lak hari ni mak wat ketupat daun palas~
makan ngn rendang~
sedapppppppp~
mak lau nak sambut anak dy yang lelaki tu mang gitu~
bersungguh-sungguh dy siapkan..
almaklumlah esok abg aku nak balik cni~
baru la dapat cuti raya!
cian dak bang~;)
hurm..aku rasa bahagia koz dah lame tak gelak-gelak macam tadi..
mak ajar wat ketupat palas..
abah pown turut same membantu gak~
pastu yang aku ngn abah aku ni sik salah masukkan daun tu jew..
salah cara sebenarnya..
mak plak nak ajarkan tapi dy sendiri lak yang lupe step..
ape lagi..masing-masing bantai gelak la~
sukee sangat tau!
abah konon nak ajar la aku buat~
padahal tak ley blah dy pown same tak tahu!
ngatkan anak jati Kedah cam abah tahu buat ketupat daun palas tu~;)
haha:P
pastu dak amiey lak balik umah....
dy baru alik dari open house umah member dy c a'la..
eceh, gaya cakap ngn aku mcm kan dy power jek buat ketupat daun palas tu..
last3, dy pown 2x5 jek sebenarnya!
atoiii aiii~
sekalik lagi aku ngan mak tergolak bosa!;)
best sgt rase!
aku sayang mak n abah aku!
hihi:D
hurmmmmmmmm~
korang lak...
pe je aktiviti korang ari ni?
meh la share ngn dark rose~;)

8 comments:

  1. w0i!~
    ngut0k amiey!!!!!
    senget k0 za....

    ReplyDelete
  2. best nye ketupat palas!! huhu. teringin lah nak makan ketupat palas. raya ni tak jumpe lagi. btw, aktiviti2 macam tu boley mengeratkan silaturrahim antara keluarga gak kan. :)

    p/s : jom datang blog anna boleyn tengok header and layout baru. Okay tak??? ke..lambat loading? :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..gembire tgk cik rose gembire di saat ini =)

    ReplyDelete
  4. amiey: hahahaha:P

    anne boleyn: lahh~ ciannyer tak jumpe ag ketupat daun palas raye ni...hurm~ biasenyer kat negeri belah utara je yang byak~ sabar jela~ rye tahu depan try la buat~;) ok3, will visit u~;)

    cik KF: thanks~;)

    ReplyDelete
  5. bagus la berbahagia.. baru rasa nikmat kehidupan... ceria ceria selalu.. ;)

    ReplyDelete
  6. sophia: hye c santek~ hihi:D betul tu~ neway, thanks~;)

    ReplyDelete
  7. xreti la wat ketupat...aja saya! -_-..saya g terjah raye ri ni ~`0_0

    ReplyDelete
  8. kerangRebus: kiter pown same gak tak reti~ hehe~ tapi kiter belajar jugak wat~;)

    ReplyDelete

Terima Kasih!